Ara

Okulumuzun 3/D Sınıfı öğrencileri yerli malı haftası dolayısıyla sınıfta "Yerli Malı" Temalı bir oyun sergilediler. Oldukça keyifli geçen bu etkinlik sayesinde öğrenciler yapayarak yaşayarak öğrenmenin doyumuna vardılar. Öğrenciler ayrıca Yerli Malı Haftasının amacına yönelik sloganlar bularak pankart ve afişler hazırladılar. Etkinlik sonunda öğrenciler evlerinden getirdikleri yerli ürünlerden yiyerek, yerli malı tercih etmenin önemini kavradılar. Bu öğretici ve eğlenceli etkinlikler için 3/D Sınıf öğretmenimiz Afife YILDIRIM'a çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulda Sağlığın Korunması-Geliştirilmesi ve Beslenme Dostu Okul Projeleri kapsamında; Anadolu Diyabet Vakfı Diyabet Eğitim Hemşiresi Suna DEMİRGÖZ tarafından okulumuzun öğrencilerine yönelik "Beslenme-Obezite"  konulu seminer verildi.

Ara

Anasınıfı A Şubesi öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında  sınıf içi etkinlikler yaptı. "Engelleri el ele kaldıralım." temasıyla yapılan etkinliklerde öğrenciler hem eğlendi hem de bu anlamlı günün amacına yönelik farkındalık sağlamış oldular. Yapılan bu faydalı etkinlikler için Ana Sınıfı Öğretmenimiz Selma YAZAN'a teşekkür ederiz.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda pano hazırlanarak çeşitli etkinlikler yapıldı.

Evde eğitim dersi veren sınıf öğretmenimiz Günay İNCEÇAY ders verdiği  öğrencisi Belinay ÇELENK'e ev ziyareti yaparak bu anlamlı günde sevgi dolu anlar yaşadı.

Okul Müdürümüz Nuray KILIÇ, Müdür Yardımcımız Hanife ALTINBEK, 3/B ve 3/D sınıfı öğretmenleri Nuray ÇİÇEK ve Afife YILDIRIM öğrencileri ile birlikte özel eğitim sınıfımızdaki öğrencilerimizi ziyaret ederek farkındalık sağladılar. Ayrıca 3/B sınıfı öğrencilerimizden Mete BOZ VE Selin BIYIK, özel eğitim sınıfı öğrencilerimizle boyama ve hikaye okuma etkinliği yaparak keyifli vakit geçirdiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda ve sınıflarımızda yapılan tüm çalışmalarda "sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz." mesajı verildi.

Kas

Okulumuzun 2/D sınıfı öğrencileri "Okulda Sağlığın Korunması ve Geliştirilmesi Programı" kapsamında, Hayat Bilgisi dersinde "Sağlıklı Yaşam" konulu sınıf içi etkinlikler yaptı. Öğrenciler hem öğretici hem de eğlendirici bu etkinliklerle sağlıklı büyüme ve gelişme ile kişisel bakım, spor, uyku ve beslenme arasındaki ilişkiyi kavradı. Bu faydalı etkinlikler için Tuğba ÖZÇELİK öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Ara tatil sosyal etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinin katılımı ile okulumuzda dart turnuvası gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Nuray KILIÇ ve Müdür Yardımcımız Mustafa FELEK'in de katıldığı turnuvada öğretmenlerimiz eğlenceli bir etkinlikle motivasyonlarını artırmış oldu. Turnuvada 1. olan Serin KAYA ve 2. olan Ayşenur ÇUBUK öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.