I’M AMBASSADOR OF GOODNESS İSİMLİ ETWINNING PROJESİ BAŞLAMIŞ BULUNUYOR…

Okulumuz öğretmenlerinin etwinning  proje çalışmaları devam ediyor. Kuruculuğunu okulumuz 2 /H sınıfı öğretmeni Ayşe KABAŞ ve Romanya'dan Nicoletta HUSTIUC'un yaptığı "I am ambassador of goodness" adlı etwinning projesi başlamış bulunuyor.

Proje ile Öğrencilerin akademik başarılarına katkıda bulunurken çözüm odaklı olmalarını ve "iyi insan" değerine odaklanmalarını sağlayacak. Öğrencilerimizin hem kendilerine hem de çevrelerine mutluluk ve iyilik kaynağı olmalarını destekleyecek farkındalıklar yaratılacak. 5E Modelini ve proje bazlı öğretimi kullanarak öğrencilerimizin sosyal gelişimlerinin yanı sıra çevrelerindeki dünyayı anlamalarını, öğrenmelerini sağlayacak aktif zihinsel etkinliklerde de gelişimlerine katkıda bulunulacak. Çevremize ve canlılarımıza duyarlı insanlar olarak etkinlikler düzenleneyecek. Bireysel mutluluğun dünya mutluluğuna katkısını vurgulanacak.

Öğretmenimiz Ayşe Kabaş ve  öğrencilerine teşekkür ediyor,başarılı bir çalışma süreci diliyoruz.

07-05-2024

Yayın: 07.05.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 22:04 - Görüntülenme: 25