Şehit Faruk Erarslanoğlu İlkokulu

Telefon : 0 312 263 30 20
WEB https://sehitfarukerarslanogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Andiçen Mah. Çağdaş Sok. No2 Sincan ANKARA
VİZYON : Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.
MİSYON : Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen öğrencileri topluma kazandırmak.
BAŞARILAR : 2010/2011 Eğitim-öğretim yılı Okullararası Küçükler Badminton İl Birincisi 2011/2012 Eğitim-öğretim yılı Okullararası Küçük Erkekler Badminton İl Birincisi 2011/2012 Yılı Kırıkkle Okul Sporları Badminton Grup Müsabakaları Birincilik Kupası

Öğretim Şekli :NORMAL A ve B Blok olarak iki blokta eğitim
Saatler : Ders Başlama:08.50 Ders Bitiş: 14.40
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İl merkezine otobüs, dolmuş ve banliyö treniyle ulaşım vardır. İlçe merkezi yürüme mesafesindedir.2-3 km
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 Km