"OKULUM TEMİZ" BELGESİNİ 3. KEZ ALDIK...

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlılıkla sürdürülebilmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başvuru öncesi okullar tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi ve soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gerekmektedir.  Okulumuzda üçüncü kez gerekli başvuru şartlarını yerine getirerek Bakanlığımız ve TSE işbirliğiyle oluşturulan "Tetkik Görevlileri" tarafından yerinde denetlenerek "Okulum Temiz" belgesini üçüncü kez almaya hak kazanmıştır.

Bu önemli belgeyi almaya hak kazanmamıza vesile olan tüm personelimize teşekkürlerimizi sunarız.

23-01-2023

Yayın: 23.01.2023 - Güncelleme: 23.01.2023 19:01 - Görüntülenme: 118