T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Şehit Faruk Erarslanoğlu İlkokulu

ÖĞRENCİMİZ FATMA ZEHRA KAPLAN OKULUMUZ ADINA İLÇE FİNALİNDE YARIŞTI...

  Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 12 Mart 1921 tarihli oturumunda, İstiklal Marşı' nın milli marş olarak kabul edilmesinin 101. yılını kutlayacak olduğumuz bu günlerde; İstiklal Marşı' mızı okuma, milli mücadele ruhunu canlı tutma, Marşı' mızın manasını idrak edebilme adına yapılan faaliyetler de aralıksız devam ediyor. Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Andiçen Ortaokulu koordinasyonuyla planlanan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasının ilçe finali de Andiçen Ortaokulunda düzenlendi.

   Bilindigi üzere geçtigimiz hafta öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri bir yarışma ile okulumuzun en iyi İstiklâl  Marşı okuyan öğrencilerini belirlemiştik. 1/B sınıfından Fatma  Zehra Kaplan isimli öğrencimiz de okulumuzda en iyi İstiklâl  Marşı okuyan öğrenci olarak seçilmiş ve öğrencimiz ilçemizde yapılacak yarışmada okulumuzu temsil etme hakkı kazanmıştı.

  Bugün de öğrencimiz Fatma Zehra Kaplan, ilçemiz genelinde yapılan İstiklal Marşı' nı okuma yarışmasında okulumuzu büyük bir başarıyla temsil etmiş bulunmaktadır. Küçük yaşına rağmen böylesine büyük bir Marşı ezberlemeyi başaran ve bunu kalabalık önünde sunabilme cesareti gosteren öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerini yürekten kutlarız. Öğrencimizin başarılarının devamını dileriz. Ayrıca yarışmanın düzenlenmesinde öncülük eden Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Andiçen Ortaokulu Müdürlüklerine de gerçekleştirmiş oldukları bu güzel yarışma organizasyonundan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. 

07-03-202207-03-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 07.03.2022 - Güncelleme: 07.03.2022 22:37 - Görüntülenme: 188
  Beğen | 3  kişi beğendi