T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Şehit Faruk Erarslanoğlu İlkokulu

“E- TWINNING OKUL ETİKETİ” ALMAYA HAK KAZANDIK

 Okulumuz yapmış olduğu  e-Twinning projeleri ile ilçemizde çok az okulun sahip olduğu  “e-Twinning Okulu” etiketi almaya hak kazandı. 

   e-Twinning projeleri, planlanan çalışmaların, öğrenci merkezli etkinliklerle yürütüldüğü ve bu etkinliklerin çevrimiçi ortamda ortaklarla paylaşıldığı, farklı okullardan, farklı ülkelerden öğrencilerin işbirliğini esas alan projelerdir.

   Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için “eTwinning Okul Etiketi “sunulmaktadır. eTwinning'te yapılan çalışmalar için tanıma kavramı, öğretmenlerin hem ulusal düzeyde hem de Avrupa düzeyinde yaptıkları projeler için Kalite Etiketleri verilmeye başlanmasından beri var olmuştur. Ancak; bu etiketler, sadece öğretmenlerin projelerde bireysel olarak yaptıkları çalışmalar için verilmektedir. Okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için, eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır. 

  Bir e-Twinning Okulu statüsüne kavuşma konsepti, nesnel olarak değerlendirilebilen bileşenleri içeren gelişimsel bir yolculuk konusudur. Bu bir yarışma değil, belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecidir.

  Başta koordinatör öğretmenimiz Tuba Şen olmak üzere, bu etiketin alınmasına  projeleriyle katkı sağlayan tüm öğretmenlerimizi kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 19:17 - Görüntülenme: 141
  Beğen | 0  kişi beğendi