BİLİNÇLİ İNTERNET KULLANIMI E-BROŞÜRLERİ YAYINLANDI

Teknolojinin şüphesiz hayatımıza getirdiği sayısız faydaları vardır. Ancak teknoloji kullanımı üzerinde kontrolün kaybolması ve teknolojinin ölçüsüz ve sınırsız kullanılması ciddi zararlara sebep olabilir. Günümüzde internet ve ekran kullanımını da kapsayan teknoloji kullanımı; ebeveynler tarafından en çok sınır getirilmeye çalışılan konuların başında gelmektedir.

Bu amaçla Meb tarafından Rehberlik Hizmetleri ve AR-GE daire başkanlıklarınca UNİCEF desteğiyle bilinçli internet kullanımı için her kademede öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik e-broşürler hazırlanmıştır. Hazırlanan 12 e-Broşür içerisine Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce üretilen, karekod ve link kullanılarak ulaşılabilecek 24 video ve 8 animasyon filmi eklenmiştir. Öğrenci, öğretmen ve velilerimizin teknolojik iletişim araçlarıyla kurdukları bağı ve düzeyi olumlu etkileyecek olan broşürlere aşağıda yer alan linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlkokul Öğrenci Broşürü Tıklayınız.

İlkokul Öğretmen Broşürü Tıklayınız.

İlkokul Veli Broşürü Tıklayınız.

Okul öncesi Öğrenci Broşürü Tıklayınız.

Okul öncesi Öğretmen Broşürü Tıklayınız.

Okul öncesi Veli Broşürü Tıklayınız.

Yayın: 12.05.2022 - Güncelleme: 12.05.2022 11:38 - Görüntülenme: 359